Deputatul Cristina Burciu anunță ajutoare financiare destinate persoanelor vulnerabile


Deputatul Cristina Burciu a anunțat faptul că Executivul condus de primul-ministru liberal Nicolae Ciucă este preocupat îndeaproape de atingerea obiectivelor fixate în scopul asigurării condițiilor optime pentru a traversa această perioadă dificilă.

„Unul dintre obiectivele asumate de Executiv se referă la acordarea cardurilor de energie finanțate din fonduri europene. Plățile aferente acestor carduri au început în data de 20 februarie, ajungând până acum la 1,5 milioane de beneficiari, valoarea totală fiind de peste 352 de milioane de lei.

Prin intermediul acestui program guvernamental, categoriile vulnerabile ale populației, îndeosebi persoanele în vârstă, primesc în acest an suma de 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie, în două tranșe a câte 700 de lei fiecare.”, transmite Cristina Burciu, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Cardurile de energie sunt destinate pensionarilor cu vârsta de peste 60 ani și venituri sub 2.000 lei/lunar, beneficiarilor pensiilor de invaliditate cu venituri sub 2.000 lei/lună, persoanelor cu handicap grav, accentuat sau mediu, cu venituri sub 2.000 de lei/lună, familiilor care primesc alocație de susținere, precum și beneficiarilor de ajutoare sociale.”

Sursa: Facebook Cristina Burciu

Leave a Comment