Deputatul Cristina Burciu: PNL propune soluții pentru sprijinirea familiilor cu copii

Deputatul Cristina Burciu a anunțat faptul că PNL propune soluții pentru sprijinirea familiilor cu copii.

„Partidul Național Liberal dorește îmbunătățirea vieții de zi cu zi a familiilor cu copii mici, printr-un proiect legislativ care își propune sprijinirea părinților, prin atingerea mai multor obiective importante pentru tinerele familii. Scăderea natalității este o problemă vitală în acest moment pentru societatea românească, fapt ce impune intervenții legislative concrete, care să diminueze declinul demografic în care ne aflăm.

Pentru a rezolva aceste disfuncționalități, PNL a inițiat un proiect de lege care prevede reducerea TVA la 5% pentru anumite categorii de produse pentru copii. Este vorba de o serie de alimente indispensabile sugarilor, precum laptele praf, dar și pentru îmbrăcăminte, încălțăminte, șervețele, scutece, scaune auto și alte categorii de produse indispensabile creșterii în bune condiții a micuților.”, transmite Cristina Burciu, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Adoptarea legii reprezintă un sprijin binevenit pentru părinții cu copii mici, încurajarea natalității fiind un obiectiv primordial al PNL și al Guvernului condus de premierul liberal Nicolae Ciucă. Consider extrem de favorabil acest proiect de act normativ, deoarece avem nevoie, indiscutabil, de măsuri urgente și sustenabile pentru a opri declinul demografic cu care se confruntă România.”

Sursa: Facebook Cristina Burciu

Leave a Comment