Deputatul Cristina Burciu: Valoarea nominală a tichetelor de masă pentru angajați se va majora la 40 de lei

Deputatul Cristina Burciu a comunicat faptul că Guvernul României, condus de premierul liberal Nicolae Ciucă, continuă adoptarea măsurilor destinate îmbunătățirii vieții românilor.

„Una dintre politicile publice de sprijinire a populației, ce va fi aplicată în scurt timp, este majorarea tichetelor de masă pentru angajați, care va atinge valoarea de 40 de lei. Procedurille în vederea introducerii acestei decizii sunt în plină desfășurare, fiind pe masa de lucru a ministerelor responsabile, creșterea urmând să intre în vigoare începând cu data de 1 iulie”, transmite Cristina Burciu, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Dezvoltarea României este direct proporțională cu dinamizarea gradului de bunăstare al oamenilor, al plătitorilor de taxe și impozite, al contribuabililor, care, prin munca și eforturile lor, susțin bugetul de stat. În aceste condiții, consider că este cât se poate de firesc ca Executivul să inițieze și să implementeze acele strategii și hotărâri necesare creșterii nivelului de trai, de zi cu zi, al populației.”

Sursa: Facebook Cristina Burciu

Leave a Comment