Deputatul Cristina Vecerdi a depus noi proiecte de legi pe fiscalitate în cadrul Comisiei de buget și finanțe

Denis

Deputatul Cristina Vecerdi a anunțat faptul că a depus noi proiecte de legi pe fiscalitate în cadrul Comisiei de buget și finanțe menite să îmbunătățească viața românilor.

„Un prim proiect de lege este menit să interzică clar externalizarea profitului pentru multinaționale, în baza unor cheltuieli de consultanta deductibile. Această problemă a rămas în continuare nereglementată, iar unii se fac că plouă când firme puternice din sectorul bancar, petrolier, pharma sau mari retaileri înregistrează profit ZERO și pierderi!!!”, transmite Cristina Vecerdi, deputat PNL.

„Un alt proiect prevede facilități fiscale pentru agenții economici buni platnici. Nu poți sa dai doar cu biciul în bunii platnici! Proiectul prevede că în cazul celor care plătesc anticipat, trimestrial, și nu au datorii la bugetul de stat, să rețină 3% din birurile datorate statului pentru investiții.”, declară deputatul.

De asemenea, Cristina Vecerdi precizează că: „Liberali nu susțin limitarea plăților cash până când nu vor fi bancomate și POS în toate satele românești. Nu susținem nici amenzi suplimentare pentru producătorii de țuică, așa cum s-a vehiculat în spațiul public!”

Sursa: Facebook Cristina Vecerdi

Distribuie articolul