Deputatul Cristina Vecerdi a votat proiectul legislativ de modificare a măsurilor pentru finalizarea procesului de restituire a imobilelor preluate abuziv în perioada comunistă

Denis

Deputatul Cristina Vecerdi a votat Proiectul de Lege, ce modifică Legea nr. 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, în plenul Camerei Deputaților.

„Prin modificarea adoptată atăzi, rezolvăm o problemă ce ține de restituirea proprietăților preluate în mod abuziv, în perioada regimului comunist.

Modificarea adoptată rezolvă o problemă de comunicare a termenului de 3 ani, care până la acest moment era de la emiterea deciziei de compensare, solicitantul depinzând de atitudinea discreționară a administrației, astfel încât de acum – termenul de valorificare de 3 ani va curge de la data comunicării deciziei – .”, transmite Cristina Vecerdi, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Această lege va garanmta mecanisme pentru accesul mai facil la despagubiri, iar beneficiarul își poate valorifica drepturile câștigate în prealabil.”

Sursa: Facebook Cristina Vecerdi

Distribuie articolul