Deputatul Cristina Vecerdi: Aviz favorabil pentru proiectul de lege privind unele măsuri pentru implementarea proiectelor de infrastructură publică de sănătate

Denis

Deputatul Cristina Vecerdi a anunțat faptul că proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 55/2023 privind unele măsuri pentru implementarea proiectelor de infrastructură publică de sănătate cu finanțare din fonduri externe nerambursabile în cadrul Programului Sănătate și din împrumuturi contractate cu instituțiile financiare internaționale a fost avizat favorabil în cadrul Comisiei de Sănătate.

„Acest proiect de lege are ca obiectiv facilitarea eforturilor Ministerului Sănătății de a contracta împrumuturi externe pentru construirea mai multor spitale, printre care și Spitalul de Pneumoftiziologie și Boli Infecțioase la Brașov.”, transmite Cristina Vecerdi, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Noi, ca parlamentari ne-am făcut treaba, iar acum urmează ca Ministerul Sănătății să grăbească semnarea contractelor.”

Sursa: Facebook Cristina Vecerdi

Distribuie articolul