Deputatul Diana Morar: Inițiative legislative pentru sprijinirea copiilor singuri

Deputatul Diana Morar a comunicat faptul că a discutat despre Inițiative legislative pentru sprijinirea copiilor singuri.

  • Copiii care cresc fără părinți acasă au fost subiectul unei dezbateri recente.
  • Parteneriatul cu Sebastian Burduja, deputat PNL și ministru al cercetării, inovării și digitalizării, s-a format pentru a lucra împreună pe această temă.
  • Întâlnirea dezbaterii a avut ca obiectiv stabilirea unui cadru de dialog pentru inițiativele legislative și politici publice asumate și coerente.
  • Se urmărește nevoia de raportare unitară, delegarea autorității tutelare și educarea părinților.

„Întâlnirea de ieri a avut ca obiectiv principal setarea unui cadru de dialog pentru a ne asigura că inițiativele legislative la care lucrăm pentru acest obiectiv sunt complete. Vom continua cu discuții aplicate, pe diferitele teme majore identificate: nevoia de raportare unitară, lipsa delegării autorității tutelare și educarea părinților pentru a înțelege exact procedura, nevoia de politici publice asumate și coerente.”, transmite Diana Morar, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Voi prezenta, în zilele următoare, și alte detalii de interes de la această primă dezbatere. Este un proiect pentru copiii României, pentru generația care poate să schimbe lumea mâine, dacă astăzi primește un sprijin pentru a își întinde aripile. Și este răspunderea noastră să reușim acest lucru acolo unde este cea mai mare nevoie. La firul ierbii.”

Sursa: Facebook Diana Morar

Leave a Comment