Deputatul Elena Hărătău anunță că ultimul lot al porțiunii Bacău-Pașcani a obținut autorizația de construire

Deputatul Elena Hărătău a anunțat faptul că ultimul lot al porțiunii Bacău-Pașcani, respectiv Mircești-Pașcani, a obținut autorizația de construire.

„Lotul 3 al secțiunii Bacău-Pașcani, respectiv Mircești-Pașcani, are o lungime de 28,09 kilometri, autostrada beneficiind de trei noduri rutiere, șapte poduri, două pasaje și 32 de podețe. Costurile pentru execuția lucrărilor vor fi de 1,76 miliarde lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată din Planul Național de Redresare și Reziliență, constructorul român care și-a adjudecat licitația având la dispoziție 30 de luni pentru finalizare.”, transmite Elena Hărătău, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Secțiunea de autostradă Bacău-Pașcani are o lungime totală de 77 de kilometri, valoarea investiției, finanțată integral prin PNRR, fiind de 4,68 miliarde de lei (fără TVA). Tronsonul este compus din trei loturi, respectiv Săucești-Trifești: 30,3 kilometri, Trifești-Gherăești/Mircești: 18,9 kilometri și Mircești-Pașcani: 28,09 kilometri.”

Sursa: Facebook Elena Hărătău

Leave a Comment