Deputatul Florin Alexandru Alexe: Colaborarea între primarii din Maramureș și instituțiile centrale pentru dezvoltarea infrastructurii locale

Deputatul Florin Alexandru Alexe a participat, împreună cu Dumitru Marinescu, primarul orașului Tăuții-Măgherăuș, Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare și Vasile Mihalca, primarul comunei Copalnic-Mănăștur, la mai multe întâlniri cu reprezentanți ai ministerelor și instituțiilor centrale.

„Cu Dumitru Marinescu, primarul orașului Tăuții-Măgherăuș, am discutat aspecte legate de mai multe proiecte importante pentru localitate: extinderea rețelei de gaz în localitățile aparținătoare orașului, cu sprijinul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, descărcarea sitului arheologic și finanțarea lăcașurilor de cult și a monumentelor istorice de pe raza orașului, cu sprijinul Ministerului Culturii, implementarea proiectelor desfășurate cu sprijinul AFM, precum și despre obținerea finanțării lucrărilor la Baza Sportivă Băița, Căminul Merișor și sediul Primăriei, cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții.

Cu Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare, am discutat despre modalități de atragere a fondurilor necesare pentru susținerea mai multor proiecte importante pentru localitate.

Cu Vasile Mihalca, primarul comunei Copalnic-Mănăștur, am discutat despre stadiul evoluției a două proiecte importante: modernizarea Școlii Gimnaziale “Augustin Buzura” și modernizarea rețelei stradale din localitate.”, transmite Florin Alexandru Alexe, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Împreună, putem dezvolta fiecare localitate din Maramureș! Împreună, putem îmbunătăți infrastructura locală și putem crește nivelul de trai al maramureșenilor.”

Sursa: Facebook Florin Alexandru Alexe

Leave a Comment