Deputatul Florin-Alexandru Alexe două proiecte de lege dezbătute la ședința Comisiei pentru Antreprenoriat și Turism

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: două proiecte de lege dezbătute la ședința Comisiei pentru Antreprenoriat și Turism

Deputatul Florin-Alexandru Alexe a anunțat că s-a desfășurat ședința Comisiei pentru Antreprenoriat și Turism, în cadrul căreia s-au dezbătut două subiecte importante pentru mediul de afaceri și piața turistică.

Pe ordinea de zi s-au aflat următoarele două puncte:

  • Proiect de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.86/2022 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.58/1998 privind organizarea şi desfăşurarea activităţii de turism în România;
  • Proiect de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.10/2022 pentru modificarea şi completarea Legii nr.346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii.

”Prin modificările aduse Ordonanţei Guvernului nr.58/1998, se afirmă clar că turismul reprezintă un domeniu strategic al economiei naționale. De asemenea, se reglementează cadrul legislativ pentru operaționalizarea Organizațiilor de Management al Destinației, necesare pentru dezvoltarea turismului cu resurse alocate prin PNRR. Europa se confruntă cu mai multe crize suprapuse. Prin măsurile pe care le luăm, protejăm mediul de afaceri și turismul.”, a precizat liberalul Florin-Alexandru Alexe.

Sursă: Facebook Florin-Alexandru Alexe | Sursă fotografie inițială: romaniamama.ro

Leave a Comment