Deputatul Florin Alexandru Alexe: Raportul de activitate al Asociației EDIT privind Programul Național de Educație pentru Siguranță

Denis

Deputatul Florin Alexandru Alexe a participat la prezentarea raportului de activitate al Asociației EDIT privind implementarea Programului Național de Educație pentru Siguranță – România în Siguranță.

„Din păcate, știm cu toții că România se află de mulți ani în fruntea clasamentului statelor cu cele mai multe accidente rutiere, înregistrând un număr dublu față de media europeană, statistici care nu ne onorează. Sunt date îngrijorătoare, care dau cu atât mai mult sens misiunii EDIT.

Proiectele Programului Național România în Siguranță au ajuns la peste 180.000 de copii și adolescenți, în grădinițe, școli și licee. Putem constata că s-au făcut deja pași importanți pentru educarea noilor generații.”, transmite Florin Alexandru Alexe, deputat PNL.

„Împreună cu reprezentanții Asociației EDIT, propunem crearea unui grup de lucru pentru realizarea cadrului legislativ necesar pentru încurajarea inițiativelor privind educația pentru siguranță. Cred că este necesară coalizarea tuturor forțelor democratice din societatea românească pentru a spune stop morților inutile, care ar putea să fie evitate doar dacă am redirecționa resurse către educația rutieră și prim-ajutor.”, declară deputatul.

De asemenea, liberalul precizează că: „Împreună, construim România în siguranță pentru noile generații! Împreună, construim România viitorului!”

Sursa: Facebook Florin Alexandru Alexe

Distribuie articolul