Deputatul Florin Alexandru Alexe: Vot pozitiv pentru modificarea actelor normative privind înmatricularea vehiculelor în România

Denis

Deputatul Florin Alexandru Alexe a anunțat că Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 38/2023 pentru modificarea şi completarea unor acte normative în scopul furnizării de servicii publice electronice aferente înmatriculării vehiculelor în România a fost adoptat în Comisia pentru Industrii și Servicii din cadrul Camerei Deputaților.

„Prin implementarea acestui proiect, vom crea cadrul legal pentru conceperea, operaţionalizarea şi gestionarea unei aplicaţii prin care cetăţenii care doresc să înmatriculeze un vehicul, să transcrie dreptul de proprietate sau să radieze un vehicul, să poată face acest lucru fără a mai fi nevoie să se deplaseze la un sediu al serviciilor de înmatriculare. Operaționalizarea aplicației este prevăzută pentru începutul anului 2024.”, transmite Florin Alexandru Alexe, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „În continuare, vom face toate demersurile necesare pentru modernizarea statului, reducerea birocrației și redarea încrederii cetățenilor în instituțiile publice. Continuăm împreună!”

Sursa: Facebook Florin Alexandru Alexe

Distribuie articolul