Deputatul Florin Roman a depus noi proiecte de lege pe fiscalitate în cadrul Comisiei de buget

Denis

Deputatul Florin Roman a comunicat faptul că, împreună cu alți colegi liberali din Comisia de Buget-Finanțe, a depus noi proiecte de lege pe fiscalitate.

„Am depus un proiect de lege care să interzică clar externalizarea profitului pentru multinaționale, în baza unor cheltuieli de consultanta deductibile. Această problemă a rămas în continuare nereglementată, iar unii se fac că plouă când firme puternice din sectorul bancar, petrolier, pharma sau mari retaileri înregistrează profit ZERO și pierderi!!!

Al doilea proiect prevede facilități fiscale pentru agenții economici buni platnici. Nu poți sa dai doar cu biciul în bunii platnici! Proiectul prevede că în cazul celor care plătesc anticipat, trimestrial, și nu au datorii la bugetul de stat, să rețină 3% din birurile datorate statului pentru investiții.”, transmite Florin Roman, deputat PNL.

„Am anunțat ca parlamentarii liberali nu susțin limitarea plăților cash până când nu vor fi bancomate și POS în toate satele românești. Nu susținem nici amenzi suplimentare pentru producătorii de țuică, așa cum s-a vehiculat în spațiul public!”, declară Florin Roman.

De asemenea, liberalul precizează că: „Nu în ultimul rând, am depus cu alți colegi liberali proiectul prin care dăm posibilitatea pensionarilor să recupereze în bani sumele rămase pentru biletele de transport pe calea ferată, ce nu au fost folosite în cursul unui an!”.

Sursa: Facebook Grup Parlamentar PNL

Distribuie articolul