Deputatul George Șișcu: 50 milioane de euro vor fi investiți pentru siguranța rutieră pe drumurile publice din România

Paul

George Șișcu, deputat liberal, a anunțat, la finalul ședinței Comisiei de transporturi, faptul că vor fi investiți de către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin CNAIR, 50 de milioane de euro pentru siguranța rutieră pe drumurile publice din România.

„Banii provin dintr-un contract de finanțare cu Banca Europeană de Investiții (BEI) și vizează investiţii în 6 locaţii potrivite pentru pasaje supra/subterane, 40 de locaţii în care se recomandă construirea de sensuri giratorii, având o valoare totală, precum şi 43 de locaţii în care se recomandă măsuri de canalizare/semnalizare.

Am avizat pozitiv în Comisia de Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților Legea pentru aprobarea Contractului de finanțare dintre România și BEI, document fără de care investițiile nu pot fi realizate”, transmite George Șișcu.

„Statul român face, așadar, eforturi, dincolo de fondurile din PNRR, cele din programele operaționale cu fonduri nerambursabile europene și cele bugetare, de a obține finanțare pentru o multitudine de obiective de investiții”, adaugă deputatul liberal.

Sursa: George Șișcu

Distribuie articolul