Deputatul George Șișcu: Comisiile Parlamentare audiază candidații pentru funcțiile vacante în Curtea de Conturi a României

Denis

Deputatul George Șișcu a participat la prima ședință a Comisiei pentru Buget, Finanțe, Bănci din Camera Deputaților, ca membru titular, pentru a audia candidații pentru funcțiile vacante, înainte de votul final în Plenul Reunit.

„Voi îndeplini în cadrul Comisiei pentru Buget-Finanțe-Bănci și funcția de Secretar, urmând a rămâne membru atât în cea de Transporturi și Infrastructură, precum și în cea pentru Românii de Pretutindeni (unde, de asemenea, în ultimul an, până zilele acestea, am îndeplinit și funcția de Secretar).

Avem un calendar important în perioada următoare la nivel parlamentar, deoarece legislația pe care noi o dezbatem și o adoptăm este strâns legată de țintele pe care ni le-am asumat, ca țară, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, plan care ne asigură o finanțare crucială pentru obiectivele noastre de dezvoltare ca țară.”, transmite George Șișcu, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Voi continua să vă informez săptămânal în legătură cu întreaga mea activitate parlamentară. Deciziile care se iau în Parlament afectează viața fiecărui român, în mod direct!”

Sursa: Facebook George Șișcu

Distribuie articolul