Deputatul George Șișcu: Discuții despre proiectul legislativ privind sistemul public de pensii

Denis

Deputatul George Șișcu a anunțat dezbateri despre proiectul legislativ privind sistemul public de pensii în cadrul Comisiei pentru Buget, Finanțe, Bănci a Camerei Deputaților.

„Partidul Național Liberal este cel care a realizat, atunci când a deținut guvernarea, unele dintre cele mai mari măriri ale punctului de pensie, înțelegând pe deplin necesitatea ca veniturile seniorilor să crească. Încă avem în România o pensie medie cu mult sub nevoile reale, iar noua Lege a pensiilor, jalon esențial în PNRR, va elimina din inechități și va produce o majorare substanțială.

Greu încercată de crizele suprapuse din ultima perioadă, inclusiv cele economice, România a făcut și va continua să facă eforturi pentru ca cei mai vulnerabili dintre concetățenii noștri să simtă un sprijin real din partea Guvernului. Nu avem voie să lăsăm pe nimeni în urmă, atâta timp cât ne pretindem un stat democratic, centrat pe cetățean și nevoile sale. Ca liberali, suntem datori în egală măsură atât față de cei care astăzi produc plusvaloare în economia națională, cât și de cei datorită cărora suntem astăzi aici, pensionarii.”, transmite George Șișcu, deputat PNL.

Sursa: Facebook George Șișcu

Distribuie articolul