Deputatul George Stângă: discuții în cadrul Comisiei pentru mediu privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor

Președintele Comisiei pentru mediu și echilibru, George Stângă, a comunicat faptul că au avut loc dezbateri în cadrul Comisiei pentru mediu despre proiectul de Lege pentru modificarea Legii 24/2007 privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor.

„La dezbatere au participat reprezentanți ai administrației publice de la nivel central și local, reprezentanți ai structurilor asociative și ONG-uri. În perioada următoare toți cei prezenți vor trimite propunerile și observațiile, urmând ca apoi să se organizeze un grup de lucru. Scopul final este acela de a avea o lege adaptată realităților și nevoilor tuturor celor vizați.”, transmite George Stângă, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Dezbaterea a oferit oportunitatea de a discuta despre modul în care legea poate fi modificată pentru a ne asigura că spaţiile verzi din intravilanul localităţilor sunt protejate şi gestionate adecvat.”

Sursa: Facebook George Stângă

Leave a Comment