Deputatul Gigel Știrbu: Proiectul Drumului Expres Craiova-Pitești este unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din România

Deputatul Gigel Știrbu a anunțat că proiectul Drumului Expres Craiova-Pitești este unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din România.

Conform deputatului Lotul 3 (Slatina-Colonești) al proiectului Drumului Expres Craiova-Pitești a ajuns la un stadiu fizic de execuție de 63%, cu finalizarea lucrărilor așteptată în această toamnă, înainte de termenul contractual.

De asemenea, deputatul a precizat și faptul că: „pe Lotul 4, Colonești-Pitești, lucrările sunt abia la început, cu un stadiu fizic de aproximativ 10%, iar estimarea de finalizare este la jumătatea anului viitor”.

„Proiectul Drumului Expres Craiova-Pitești este unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din România. Acesta va conecta două regiuni importante ale țării, Oltenia și Muntenia, cu restul țării prin intermediul unui drum expres modern și rapid, care va reduce semnificativ timpul de călătorie între regiuni.

Acest proiect va îmbunătăți accesul la resursele naturale, la zonele industriale și la centrele urbane importante din aceste regiuni, ceea ce va sprijini dezvoltarea economică și socială a întregii zone. Prin reducerea timpului și costurilor de transport, se va crea un mediu mai favorabil pentru dezvoltarea afacerilor și atragerea de noi investiții în aceste regiuni”, transmite Gigel Ștribu, deputat PNL.

Sursa: Facebook Gigel Știrbu

Leave a Comment