Deputatul Ioan Cupșa: Siguranța și bunăstarea bihorenilor este și va rămâne întotdeauna un deziderat pentru orice liberal adevărat

Ioan Cupșa, deputat PNL, a participat la “Sesiunea de informare a securității la incediu”, care s-a desfășurat în sala “General Moșoiu“ din Primăria Municipiului Oradea.

„La nivelul județului Bihor este necesar să se pună o fundație sănătoasă pentru disciplina în construcții”, transmite deputatul liberal.

De asemenea, Ioan Cupșa precizează că: „Preocuparea prefectului pentru creșterea gradului de siguranță a constructiilor și a protecției populației este binevenită, pentru că au fost identificate probleme majore în ceea ce privește autorizațiile de construcție, construcții care nu respectau normele de siguranță, construcții ale unor edificii în albiile râurilor, etc.”.

„În cadrul comisiei vom dezbate aspecte care trebuie soluționate imediat, vom oferi consultanță de specialitate celor care doresc să construiască, dar vom și înainta către Guvern soluții de îmbunătățire a legislației, acolo unde va fi cazul. Este de datoria noastră să punem o fundație sănătoasă pentru disciplina în construcții la nivelul județului Bihor”, a declarat prefectul Dumitru Țiplea.

Sursa: Ioan Cupșa Facebook

Leave a Comment