Deputatul Ionuț Stroe a participat la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei

Denis

Deputatul Ionuț Stroe a participat la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei pentru a dezbate subiecte importante pentru întreaga Europă.

„Voi lua mâine cuvântul în numele grupului Partidului Popular European pentru a trage un semnal de alarmă asupra ascensiunii mișcărilor de extremă dreaptă pe întreg continentul. Este esențial pentru statele membre să coopereze în această luptă împotriva extremismului, a discursului instigatoar la ură și a dezinformării, să promoveze educația, alfabetizarea mediatică și gândirea critică și să combată radicalizarea mediul online.

Atacul terorist odios asupra Israelului este un punct important de pe ordinea de zi, precum și incidentul violent din Kosovo, de la finalul lunii septembrie, dar și situația umanitară gravă din Nagorno-Karabakh.”, transmite Ionuț Stroe, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Într-o notă pozitivă, România 🇷🇴 sărbătorește săptămâna aceasta 30 de ani de apartenență la Consiliul Europei – mâine vă voi da mai multe detalii despre evenimentul pregătit aici.”

Sursa: Facebook Ionuț Stroe

Distribuie articolul