Deputatul Mara Calista anunță adoptarea OUG-ului privind organizarea şi funcţionarea cabinetelor de liberă practică conexe actului medical

Deputatul Mara Calista a anunțat faptul că OUG-ul pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 83/2000 privind organizarea și funcționarea cabinetelor de liberă practică pentru servicii publice conexe actului medical a fost adoptată.

„Actul normativ creează cadrul legal adecvat implementării și dezvoltării serviciilor conexe actului medical, în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate a accesului fără discriminare, în timp util şi neîntrerupt, la serviciile conexe actului medical și în mod deosebit al persoanelor cu tulburări din spectrul autist.”, transmite Mara Calista, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Din experiența mea de lucru din ultimii 4 ani și ceva cu cei din organizațiile suport autism vă pot spune că merită eforturile pe care le facem pentru a le oferi cele mai bune condiții persoanelor afectate de tulburările din spectrul acestei afecțiuni.”

Sursa: Facebook Mara Calista

Leave a Comment