Deputatul Mara Calista a acceptat invitația Ambasadei Germaniei la evenimentul organizat de Asociația eLiberare

Deputatul Mara Calista a dat curs invitației Ambasadei Germaniei de a participa la evenimentul organizat de Asociația eLiberare, având ca temă traficul de persoane.

Evenimentul organizat de reprezentanța Comisiei Europene în România, împreună cu Ambasada Suediei, Ambasada Germaniei la București și Biroul de Informare al Parlamentului European în România, în cooperare cu FILIA, care a avut-o ca invitat de onoare pe doamna Comisar european pentru egalitate de șanse, Helena Dalli.

„Aceasta a avut o declarație clară și vehementă cu privire la drepturile femeilor pe care o susțin întrutotul: statele care au reșit să aibă o reprezentare echilibrata a femeilor sunt state care, la un moment dat, au avut reglementate sub o formă sau alta, cotele de gen. Fie că le privim ca pe un mecansim de ajustare, fie că le privim ca pe un rău necesar pe o perioadă determinată de timp, dacă vrem să avem, în România, politici publice dedicate, inițiate (și) de către femei pentru femei, aceasta este soluția!”, transmite Mara Calista, deputat PNL.

Sursa: Facebook Mara Calista

Leave a Comment