Deputatul Mara Calista a participat la Summitul Internațional al Experților în Legislația Muncii

Deputatul Mara Calista a anunțat faptul că a discutat despre reglementări legislative a serviciului extern specializat în resurse umane și salarizare la Summitul Internațional al Experților în Legislația Muncii – UNELM Fest 2023.

„Ce este cu atât mai interesant și mai important este faptul că, în Canada, spre exemplu, angajatorii au cerut reglementarea aceste profesii, raportând ulterior înființării ei câștiguri mai mari, iar în Spania, Ministerul Muncii a recunoscut acești profesioniști ca având o profesie esențială. În fiecare din cele 4 țări, reglementarea acestor profesii nu a adus decât beneficii, devenind astfel model de bune practici pentru restul statelor.”, transmite Mara Calista, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „La eveniment au mai luat parte și alți reprezentanți ai statului român din cadrul ministerului Muncii și Solidarității Sociale, ai Cancelariei Prim-ministrului României, dar și ai Inspectoratului General de Stat – Inspecția Muncii, pe al căror sprijin ne putem baza pe mai departe în susținerea acestei profesii.”

Sursa: Facebook Mara Calista

Leave a Comment