Deputatul Maria Gabriela Horga: 64% din lucrările necesare pentru redeschiderea liniei directe de tren dintre București și Giurgiu au fost efectuate

Deputatul Maria Gabriela Horga a comunicat faptul că 64% din lucrările necesare pentru redeschiderea liniei directe de tren dintre București și Giurgiu au fost efectuate.

„Este un proiect pentru care echipa liberală din Giurgiu a făcut demersuri pe lângă Guvernul României. Președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, s-a implicat personal în deblocarea și sprijinirea acestui proiect. În decembrie 2020, când Ministerul Transporturilor era condus de ministrul liberal Lucian Bode a fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru acest proiect.”, transmite Maria Gabriela Horga, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Cea mai importantă parte a proiectului este realizarea noului pod peste râul Argeş, cu o lungime totală de 1.131 metri. Noul pod de la Grădiștea va avea o deschidere centrală de 145 de metri, a doua ca lungime după cea a podului de peste Dunăre, de la Cernavodă.”

Sursa: Facebook Maria Gabriela Horga

Leave a Comment