Deputatul Maria Gabriela Horga a participat la lucrările Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și a Rețelei de parlamentari

Denis

Deputatul Maria Gabriela Horga a anunțat faptul că a participat la lucrările Adunării Parlamentare a Consiliului Europei și a Rețelei de parlamentari pentru un mediu sănătos din cadrul APCE.

Rețeaua este o modalitate prin care reprezentanții țărilor membre își pun la dispoziție experiența pentru a genera politici în cadrul statelor din Consiliul Europei pentru un mediu sănătos.

„Un alt proiect de raport a vizat “Dreptul la un mediu sănătos și democrația locală”. A fost discutată importanța calității apei și a aerului și măsuri pentru administrațiile locale. Nivelul local va fi primul care va suferi efectele încălzirii globale.”, transmite Maria Gabriela Horga, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „am discutat despre importanța solidarității, astfel încât să poată fi ajutate și cele mai vulnerabile grupuri sociale. A fost discutată necesitatea de a prelua bunele practici ale unor localități care au luat deja măsuri pentru a contracara efectele încălzirii globale.”

Sursa: Facebook Maria Gabriela Horga

Distribuie articolul