Deputatul Nelu Tătaru a participat la evenimentul „Soluții pentru abordarea dezinformării și narativelor anti-științifice pe teme de sănătate”

Denis

Deputatul Nelu Tătaru a anunțat faptul că a participat la evenimentul „Soluții pentru abordarea dezinformării și narativelor anti-științifice pe teme de sănătate”, organizat de G4Media.ro și Free Press for Eastern Europe.

„Le-am transmis celor prezenți cum comunicarea, dar mai ales empatia m-au ajutat de-a lungul timpului să înțeleg mai bine situații complicate și, de cele mai multe ori, să găsesc și soluții.

Cred că societatea încă merge pe senzațional, societatea încă este pregătită să accepte ce ar vrea să-i facă viața mai ușoară, neștiind că, de fapt, fenomenul acesta al lipsei de informare o poate face mai grea, mai ales din punct de vedere medical.”, transmite Nelu Tătar, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „În toți acești ani fiecare dintre noi cred că am încercat să fim cât mai convingători. Dar nu e suficient! Soluția nu este doar la noi, medicii, ci este parte integrantă a procesului de educație. De aceea, cred că important este ca un lucru/o situație/un fapt să fie explicat de cel care se pricepe și are competențe, de cel care are argumente, indiferent de domeniu.”

Sursa: Facebook Nelu Tătaru

Distribuie articolul