Deputatul Oana Marciana Ozmen a participat la cea de-a treia ediție a Galei InvesTenergy

Denis

Deputatul Oana Marciana Ozmen a anunțat faptul că a participat la cea de-a treia ediție a Galei InvesTenergy -„Să punem oamenii din energie în lumină”.

„Proiectul testează amestecul de hidrogen (20%) și gaze naturale (80%) în rețeaua de distribuție a gazelor naturale, dar și în instalațiile și aparatele de utilizare – centralele termice, aragazele, arzătoarele din sobe de încălzit și gătit din casele oamenilor. Toate testele arată că acest mix de combustibil este sigur și nu necesită modificări la instalații și aparate.

Echipa tehnică formată din Viorel Ovidiu Oprea, Mihnea Dorin Bloj, Ioana Andreea Halmi, Dan Bogdan Sebeni, coordonați de Dr. ing. Cristian Călin este cea care a implementat proiectul în premieră națională în România. Proiectul a fost recunoscut la nivel global de către International Energy Agency.”, transmite Oana Marciana Ozmen, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Felicit echipa Delgaz pentru pașii concreți în privința testării încălzirii sustenabile a locuințelor. De asemenea, felicit InvesTenergy pentru organizarea unui eveniment reușit!”

Sursa: Facebook Oana Marciana Ozmen

Distribuie articolul