Deputatul Oana Marciana Ozmen a participat la „Sustainability and Innovation, Smart Cities International Conference”

Denis

Deputatul Oana Marciana Ozmen a participat la „Sustainability and Innovation, Smart Cities International Conference”, eveniment organizat de SNSPA.

„Asociația pentru Combustibili Sustenabili a prezentat o cercetare academică prin care vizează realizarea unui cadru strategic și o platformă de dialog pentru mediul de business, academic și instituțional. A fost întocmită o bază conceptuală pentru industrii și transporturi sustenabile, alimentate de resurse energetice regenerabile.

În cadrul evenimentului, am luat cuvântul pentru a nuanța nevoia de colaborare strânsă între aparatul legislativ și mediul academic, în special considerând abordările pragmatice cu privire la noile tehnologii, noile concepte, cele mai actuale elemente științifice care intră în circuitul de exploatare economică și au nevoie de infrastructură legală și normativă.”, transmite Oana Marciana Ozmen, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „În continuare, vom face toate demersurile necesare pentru a evidenția potențialul uriaș al hidrogenului verde în decarbonarea industriei grele și a celei de transport.”

Sursa: Facebook Oana Marciana Ozmen

Distribuie articolul