Deputatul Oana Marciana Ozmen: discuții pentru întărirea relației dintre Regatul Unit al Marii Britanii și România

Denis

Deputatul Oana Marciana Ozmen a transmis faptul că a participat la „Noi orizonturi pentru Marea Britanie – Forumul pentru comerț și investiții în România”, eveniment organizat de Camera de Comerț Britanică Română.

„Relația dintre România și Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord este foarte strânsă, caracterizată de o cooperare strânsă în domeniile economic, apărare și securitate. La finalul anului trecut, conform datelor furnizate de ONRC, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord ocupa locul 12 în clasamentul pe ţări de rezidenţă a investitorilor în societăţi cu participare străină la capitalul social, cu o valoare totală a capitalului subscris de 1,09 miliarde euro în 6.400 societăți comerciale.”, transmite Oana Marciana Ozmen, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Vom face toate demersurile necesare pentru întărirea relației dintre România și Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Am convingerea că după adoptarea primului proiect de lege destinat proiectelor pe hidrogen, pe care l-am depus în Parlament, țara noastră poate deveni mai atractivă pentru investitorii britanici. De asemenea, companiile britanice vor avea noi perspective privind alte oportunități de investiții în domeniul energiei.”

Sursa: Facebook Oana Marciana Ozmen

Distribuie articolul