Deputatul Oana Marciana Ozmen: Promovarea hidrogenului verde și scăderea emisiilor

Denis

Deputatul Oana Marciana Ozmen a comunicat faptul că a susținut în plenul Senatului primul proiect adresat producţiei de hidrogen verde și hidrogen cu emisii scăzute din România.

„Am elaborat alături de colegii din Comisia pentru Industrii și Servicii acest proiect în beneficiul industriei și în spiritul dezvoltării economice a țării. Există o listă lungă de nevoi în domeniul politicilor publice, economice și cerințelor tehnologice în vederea dezvoltării unui cadru sustenabil, bazat pe hidrogen.”, transmite Oana Marciana Ozmen, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Prin inițiativa prezentată astăzi în Senat, apreciem că primul pas a fost îndeplinit, facilitând astfel conturarea unui cadru mai amplu, robust în ceea ce privește sustenabilitatea si siguranța în materie de energie. Prioritatea proiectului este promovarea hidrogenului verde și utilizarea hidrogenului low-carbon în perioada de tranziție, crescând astfel capacitatea de producție de energie în țară și întărind securitatea energetică a României.”

Sursa: Facebook Oana Marciana Ozmen

Distribuie articolul