Deputatul PNL Laurențiu Nicolae Cazan a discutat cu echipele liberale din Vâlcea despre politicile locale și naționale

Deputatul PNL Laurențiu Nicolae Cazan, a anunțat că s-a deplasat în localitățile Frâncești, Costești și Tomașani, unde s-a întalnit cu echipele liberale formate din primari, viceprimari și consilieri pentru a discuta despre politicile locale și naționale.

De asemenea, primarii liberali din localitățile Frâncești și Tomașani au discutat cu liberalul Laurențiu Nicolae Cazan despre proiectele pe care aceștia le-au depus prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și PNRR.

La Tomșani, edilul liberal, Andrei Nicolae, a investit în instituțiile locale de învățământ, prin componenta C 10 – PNNR-  cu proiectul de creștere a eficienței energetice a școlii „Foleștii de Sus” din comună.

La Frâncești, edilul liberal, Paraschiv Daniel Florin, are în vedere să asigure modernizarea și reabilitarea clădirilor aflate în domeniul public al comunității.

„Am avut plăcerea de a mă revedea cu echipele liberale din Frâncești, Costești și Tomșani! M-am bucurat să văd dorința de a face lucruri mărețe și motivația acestor oameni de a aduce bunăstare în localitățile lor. Datorită acestor oameni, administrația liberală se dovedește din nou ca fiind singura cale de modernizare pentru județul Vâlcea!”, transmite deputatul Laurențiu Nicolae Cazan.

Sursa: Laurențiu Nicolae Cazan

Leave a Comment