Deputatul Raluca Turcan: Guvernul e decis să finanțeze noul spital județean de la Sibiu

Raluca Turcan, deputat PNL, a anunțat că noul spital județean din Sibiu va fi construit prin fondurile structurale, Programul de Sănătate, în cofinanțare cu Banca Europeană de Investiții.

Raluca Turcan: „Premierul liberal Nicolae Ciucă a confirmat, o dată în plus, că noul spital clinic județean va fi construit. El a precizat, în cadrul unei conferințe de presă la Sibiu, că după neexigibilitatea acestui proiect prin PNRR, soluția de finanțare va fi prin fondurile structurale, Programul de Sănătate, în cofinanțare cu Banca Europeană de Investiții. Premierul ne-a asigurat că guvernul e decis să finanțeze noul spital județean de la Sibiu”.

„Prezența la Sibiu a premierului Nicolae Ciuca a întărit angajamentul Guvernului de a sprijini proiectele de investiții începute aici, că își vor urma cursul, iar altele noi vor primi finanțare în perioada imediat următoare”, a spus liberala.

„Sunt în județ investiții în desfășurare sau în curs de demarare de peste un miliard de euro. Intră aici lucrările Consiliului Județean de la Aeroportul Internațional Sibiu, proiectele desfășurate de Apă Canal Sibiu și Apa Târnavei Mari Mediaș pentru rețele de apă și canalizare, precum și cele viitoare: noul spital clinic județean de urgență și varianta ocolitoare Sud a municipiului Sibiu. Premierul a vizitat Aeroportul Sibiu și Fabrica de conserve Scandia și a participat la Adunarea Generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene”, a transmis Raluca Turcan.

sursă: Raluca Turcan, Facebook

Leave a Comment