Deputatul Raluca Turcan: investiții în îmbunătățirea vieții oamenillor din județul Sibiu

Deputatul Raluca Turcan anunță investiții în valoare de 167 milioane euro pentru dezvoltarea localităților din județul Sibiu. Fondurile provin din PNRR și Programul Național de Investiții Anghel Saligny.

„Prin PNRR avem următoarea situație pe contracte: C10 – Fondul Local – 104 proiecte semnate în valoare totală de 72,8 milioane de euro; C5 – Valul Renovării – 21 de proiecte semnate și 2 în procedură de evaluare în suma totală de 53 de milioane de euro”, declară deputatul Raluca Turcan.

„Prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, Guvernul alocă fonduri pentru lucrări de reabilitare și modernizare a drumurilor și podurilor, a rețelelor de apă-canal și de reabilitare a trotuarelor și iluminatului public.

Prin această linie de finanțare avem alocată pentru județul Sibiu suma de 42 milioane de euro pentru 17 proiecte. Alte 30 de proiecte sunt în lucru și așteaptă să fie semnate în viitorul apropiat”, declară liberala.

„Mă bucur că un program la care am lucrat împreună cu Marcel Boloș, ministrul fondurilor europene, Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) este astăzi pus în practică și oferă o centură de siguranță dezvoltării fiecărei comunități în parte”, transmite deputatul Raluca Turcan.

De asemenea, liberala precizează că: „Prin PNRR fiecare român va beneficia, într-un fel sau altul, de un sprijin real, fie că vorbim de investiții în infrastructură, energie verde, locuri noi de muncă sau un sistem medical sau social la standarde europene. Acestea sunt proiecte pentru oameni, semnate și finanțate pentru Sibiu în mandatul premierului liberal Nicolae Ciucă”.

Sursa: Raluca Turcan Facebook

Leave a Comment