Deputatul Sergiu Bîlcea a inițiat un proiect de lege pentru sancționarea mai aspră a celor care distrug drumurile publice

Deputatul Sergiu Bîlcea a inițiat un proiect de lege pentru sancționarea mai aspră a celor care distrug drumurile publice

Deputatul Sergiu Bîlcea a anunțat că a inițiat un proiect de lege pentru sancționarea mai aspră a celor care distrug drumurile publice.

Consider că investițiile mari în drumuri trebuie protejate. Am propus corelarea amenzilor cu gravitatea faptelor, vor fi mai mari pentru cei care comit fapte foarte grave, adică depășesc cu mult limita de greutate admisă.”, a declarat liberalul Sergiu Bîlcea.

De asemenea, deputatul a propus amenzi mai mari și pentru cei care aruncă sau depozitează deșeuri în zona de siguranță a drumurilor și în parcări.

O altă prevedere a proiectului de lege este introducerea unor puncte fixe încastrate în suprafața drumurilor, cu cântărire automată, pentru mijloacele de transport de marfă.

Proiectul inițiat împreună cu deputatul Glad Varga și alți colegi liberali are avizul Uniunii Consiliilor Județene, a trecut de plenul Senatului și de comisiile Camerei Deputaților și urmează să intre în dezbaterea din plen., a declarat deputatul Sergiu Bîlcea.

Sursă: Facebook Sergiu Bîlcea

Leave a Comment