Deputatul Sorin Moldovan a participat la Conferința interparlamentară privind Politica Externă şi de Securitate Comună şi Politica de Securitate şi Apărare Comună

Denis

Deputatul Sorin Moldovan a anunțat faptul că a participat la Conferinţa interparlamentară privind Politica Externă şi de Securitate Comună şi Politica de Securitate şi Apărare Comună, la Madrid.

„În cadrul sesiunii dedicate amenințărilor generate de invazia Rusiei în Ucraina, am avut o intervenție prin care am adus în atenția participanților pericolul și riscurile cauzate de atacurile cu drone din apropierea porturilor de la Dunăre din orașele Reni și Ismail. Civili de pe ambele maluri ale Dunării sunt în pericol și au de suferit. În același timp am subliniat eforturile făcute de către țara noastră pentru a ajuta la transportul cerealelor și în același timp am solicitat suport pentru țări vecine Uniunii Europene, precum Republica Moldova, care se confruntă cu dificultăți de la începutul invaziei ruse în Ucraina.”, transmite Sorin Moldovan, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Am încheiat prin a spune că Uniunea Europeană este despre solidaritate și respectarea regulilor și mă aștept să văd aceste valori aplicate și în alte subiecte precum … Schengen.”

Sursa: Facebook Sorin Moldovan

Distribuie articolul