Deputatul Sorin Moldovan a participat la evenimentul Centrului Euro-Atlantic pentru Reziliență

Denis

Deputat Sorin Moldova a anunțat că a participat la evenimentul organizat de către Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență cu tema “Consolidarea rezilienței în fața dezinformării și a amenințărilor de tip hibrid” pentru a discuta despre identificarea surselor și fluxului actiunilor de dezinformare din perspectiva tehnologiilor spațiale și analizele GEOINT.

„GEOINT și-a arătat utilitatea când Rusia a pornit agresiunea ilegală, neprovocată și nejustificată în Ucraina. În domeniul securității, timpul reprezintă partea cea mai esențială. Ai nevoie de timp pentru a te pregăti, iar analizele GEOINT au oferit acest timp trupelor din Ucraina”, transmite Sorin Moldovan, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Utilizarea datelor spațiale și a analizelor GEOINT reprezintă o parte esențială în eforturile noastre de a lupta contra dezinformării și a amenințărilor hibride. Valorificând puterea acestor instrumente, putem înțelege mai bine amenințările cu care ne confruntăm și putem dezvolta strategii mai eficiente pentru a le contracara”.

Sursa: Facebook Sorin Moldovan

Distribuie articolul