Deputatul Sorin Moldovan: Proiectul de Lege privind chiriile polițiștilor a fost adoptat în Camera Deputaților

Deputatul Sorin Moldovan a anunțat faptul că Proiectul de Lege inițiat de parlamentarii PNL privind modificarea art. 31 din Legea nr. 360/2002 a fost adoptat în plenul Camerei Deputaților.

„Plenul Camerei Deputaților a adoptat proiectul de lege care prevede ca poliţistul numit în prima funcţie sau mutat în interesul serviciului într-o altă localitate decât cea în care îşi are domiciliul are dreptul la o compensaţie lunară pentru chirie de până la 50% din salariul lunar pentru a putea închiria o locuință fie în localitatea unde a fost numit/mutat sau la o distanță de cel mult 70 de km de locul de muncă. Legea merge către Președinte pentru promulgare.”, transmite Sorin Moldovan, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Acest proiect reprezintă un pas mic făcut în direcția bună, însă, consider ca este necesar chiar vital să regândim sistemul de salarizare a celor din Sistemul de Apărare, Ordine Publică și Securitate Națională pentru a rezolva problemele legate de deficitul de personal.”

Sursa: Facebook Sorin Moldovan

Leave a Comment