Deputatul Tudor Polak: Cooperarea interstatală și sprijinul față de Republica Moldova în acest important proces sunt dovada rădăcinilor noastre istorice și culturale comune

Astăzi a avut loc, la Chișinău, cea de-a IX-a reunine a Comisiei comune pentru integrarea europeană dintre Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova.

Tudor Polak, deputat PNL: „Ca urmare a obținerii statutului de candidat la Uniunea Europeană a Republicii Moldova, am adoptat astăzi, în cadrul Comisiei, o nouă rezoluție de susținere a aderării. Colaborarea dintre cele două Parlamente are rezultate vizibile în ritmul în care Republica Moldova se apropie de momentul integrării în familia europenă, demonstrate prin seria de reforme deja realizate pe plan național”.

„Cooperarea interstatală şi sprijinul față de Republica Moldova în acest important proces sunt dovada rădăcinilor noastre istorice şi culturale comune şi a dorinței noastre ca Republica Moldova să ni se alăture în Uniunea Europeană”, a transmis liberalul.

sursă: Tudor Polak, Facebook

Leave a Comment