Deputatul Tudor Polak: Parlamentul României sprijină Republica Moldova în demersurile sale de a se alătura familiei europene de care aparține

Tudor Polak a afirmat că Parlamentul României sprijină Republica Moldova în demersurile sale de a se alătura familiei europene de care aparține.

Tudor Polak: „Împlinirea a 105 ani de la Unirea Basarabiei cu țara noastră mă găseşte la Chişinău, în calitate de membru al Comisiei cumune pentru integrare europeană dintre Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova. Mă bucur să întâmpin acest eveniment alături de prietenii noştri din Republica Moldova care aspiră la un viitor european, potrivit valorilor democratice în care credem cu toții”.

„Acum mai bine de un secol România se întregea teritorial, dar mai ales sufleteşte, reunindu-ne cu frații basarabeni şi făcând un pas decisiv pentru realizarea Marii Uniri din 1918. Astăzi, 105 ani mai târziu, Parlamentul României sprijină Republica Moldova în demersurile sale de a se alătura familiei europene de care aparține. Sunt mândru să contribui la acest important obiectiv, în colaborare cu Parlamentul Republicii Moldova şi mă bucur să văd progresele care se fac în acest sens”, a transmis liberalul.

sursă: Tudor Polak, Facebook

Leave a Comment