Deputatul Valentin Făgărășian a efectuat o vizită de lucru la Londra

Denis

Deputatul Valentin Făgărășian a anunțat efectuarea unei vizite la Londra pentru a discuta cu diverse figuri-cheie din cadrul comunității românești din Regatul Unit.

„Am avut șansa de a interacționa direct cu liderii de consiliu din trei districte londoneze cu o prezență semnificativă a românilor. Împreună cu cllr Muhammed Butt, cllr Paul Osborn și cllr Barry Rawlings, am abordat aspecte specifice comunității noastre, identificând posibile soluții și strategii pentru a face față provocărilor cu care se confruntă membrii acestei comunități.

Dialogul deschis și constructiv pe care l-am avut cu membrii comunității românești la sediul ICR a oferit o perspectivă clară asupra preocupărilor și aspirațiilor acestora. Am fost încântați să primim feedback direct și să discutăm despre principalele oportunități și provocări cu care se confruntă compatrioții noștri în Regatul Unit.”, transmite Valentin Făgărășian, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „În calitate de reprezentant al Parlamentului României, am asigurat comunitatea că voi continua să depun toate eforturile necesare pentru a promova interesele și bunăstarea românilor din străinătate. Această vizită a consolidat în mod semnificativ legăturile dintre comunitatea românească din Marea Britanie și autoritățile române, subliniind importanța colaborării și comunicării continue pentru a aborda problemele și nevoile comunității noastre.”

Sursa: Facebook Valentin Făgărășian

Distribuie articolul