Deputatul Valentin Făgărășian a participat la evenimentul inițiat de COAL în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României

Deputatul Valentin Făgărășian a anunțat faptul că a participat la evenimentul inițiat de de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL) în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României, Asociația Oamenilor de afaceri și Club România.

„La conferință a fost discutat și proiectul Start-Up Diaspora, program prin care sunt stimulate înființarea, precum și dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii, iar în edițiile anterioare, peste 1000 de români au fost repatriați. Adesea am atestat faptul că românii din afara granițelor trebuie să beneficieze de condițiile necesare pentru reîntoarcerea în țară.”, transmite Valentin Făgărășian, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „COAL are o misiune foarte bine stabilită în a fi un integrator de idei și soluții care ajută sistemul public să învețe, de la toți actorii mediului privat, cum să fie mai prietenos și mai eficient în relația cu ei.”

Sursa: Facebook Valentin Făgărășian

Leave a Comment