Deputatul Varga Glad anunță că unitățile administrativ-teritoriale primesc sprijin pentru finalizarea proiectelor finanţate din fonduri europene

Deputatul Varga Glad a anunțat faptul că unităţile administrativ-teritoriale primesc sprijin pentru finalizarea proiectelor finanţate din fonduri europene.

„Unităţile administrativ-teritoriale primesc sprijin pentru finalizarea proiectelor finanţate din fonduri europene. Acestea pot solicita, în 2023, contractarea de împrumuturi, în condiții favorabile, de la Trezoreria Statului, în limita sumei de 1 miliard de lei, pentru asigurarea cofinanțării proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană, inclusiv pentru finanțarea cheltuielilor neeligibile asociate proiectelor.”, transmite Varga Glad, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Termenul limită de depunere la direcțiile generale regionale ale finanțelor publice/administrațiile județene ale finanțelor publice a documentelor necesare pentru a fi transmise Comisiei de autorizare a împrumuturilor locale este 1 august 2023.”

Sursa: Facebook Varga Glad

Leave a Comment