Deputatul Varga Glad anunță efectuarea unei vizite de lucru în Statele Unite ale Americii

Denis

Deputatul Varga Glad a anunțat faptul că s-a întâlnit cu reprezentanţii Legislativului SUA, Departamentului de Stat şi ai Institutului Hudson în cadrul vizitei de lucru în Statele Unite ale Americii, pentru a discuta despre cooperarea în baza parteneriatelor strategice.

„Discuţiile au avut în vedere cooperarea în baza parteneriatelor strategice pe care le-au încheiat cele două state şi au atins şi subiecte specifice de interes pentru ambele naţiuni în contextul actual, cum sunt tehnologia informaţiei şi securitatea cibernetică, inclusiv protejarea infrastructurii critice şi combaterea ameninţărilor cibernetice, cercetare şi inovare şi posibilităţile de îmbunătăţire a cooperării în aceste domenii.

Rolul parlamentarilor în cadrul proceselor legislative și de supraveghere, în promovarea intereselor naționale și a valorilor democratice a reprezentat o altă temă pentru întrevederile la care am participat.”, transmite Varga Glad, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „obiectivul de includere a României în programul Visa Waiver a fost prezent pe agenda discuţiilor şi va fi primordial şi pentru întâlnirile din următoarele zile.”

Sursa: Facebook Varga Glad

Distribuie articolul