Deputatul Varga Glad: Îmbunătățirea procedurii de implementare a Programului naţional multianual de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice

Deputatul Varga Glad a anunțat îmbunătățirea procedurii de implementare a Programului național multianual de înființare și dezvoltare de incubatoare tehnologice, prin începerea perioadei de observații a studenților ce doresc finanțare.

„Puteţi transmite observaţii la procedura de implementare a Programului naţional multianual de înfiinţare şi dezvoltare de incubatoare tehnologice, care vizează crearea unei rețele de incubatoare de afaceri în România de către mediul universitar, în principal pentru asigurarea unor condiții favorabile dezvoltării și creșterii IMM-urilor înființate de studenții în an terminal și/sau masteranzi/doctoranzi.”, transmite Varga Glad, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Bugetul alocat pentru anul în curs este de 5.350.000 lei, cu finanțare disponibilă pentru 540 de studenți care vor urma cursuri de antreprenoriat. Cei care care vor înființa noi firme, eligibile pentru a fi incubate, se vor califica și pentru obținerea de granturi în cadrul programului.”

Sursa: Facebook Varga Glad

Leave a Comment