Deputatul Vetuța Stănescu anunță că PNL reglementează acordarea titlurilor de proprietate pentru deținătorii terenurilor din zonele care nu au fost colectivizate

Deputatul PNL Vetuța Stănescu a anunțat că a fost votat proiectul de lege Pl-x nr. 354/2022, care permite emiterea titlurilor de proprietate pentru deținătorii terenurilor din zonele care nu au fost colectivizate.

“Camera Deputaților a votat astăzi proiectul de lege Pl-x nr. 354/2022 pe care l-am inițiat alături de colegul meu – deputatul PNL Florin Roman, ce permite emiterea titlurilor de proprietate pentru deținătorii terenurilor din zonele care nu au fost colectivizate.

Prin adoptarea acestui proiect de lege, comisiile județene de fond funciar vor putea să aplice în mod unitar legea în ceea ce privește punerea în posesie și acolo unde se poate face dovada faptului că proprietarii terenurilor au plătit impozite pe acele terenuri și nu fac obiectul unor revendicări.

Inițiativa legislativă a cărui inițiator sunt vine în sprijinul oamenilor, care vor putea astfel să facă dovada legală a proprietății, vor putea accesa fonduri europene și vor putea dezvolta construcții pe terenurile lor, fiind proprietari și în acte.

Le mulțumesc colegilor din Camera Deputaților că au înțeles importanța acestui proiect care vine să rezolve o mare nedreptate și i-au acordat votul” a declarat deputatul PNL Vetuța Stănescu pe pagina sa de Facebook.

Sursă: Facebook Vetuța Stănescu

Leave a Comment