Deputatul Virgil Popescu: discuții despre proiectul legislativ privind deşeurile de echipamente electrice şi electronice

Denis

Deputatul Virgil Popescu a anunțat faptul că a organizat o nouă întâlnire a grupului de lucru pe marginea proiectelor de Lege care modifică și completează Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 5/2015 privind deșeurile de echipamente electrice și electronice, aflate în acest moment în procedură parlamentară la Comisia de mediu.

„La discuții au participat reprezentanţi ai administraţiei publice centrale, ai producătorilor și ai asociațiilor de preluare a responsabilităților din domeniul gestionării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).”, transmite Virgil Popescu, deputat PNL.

De asemenea, liberalul precizează că: „Este un proiect legislativ important prin care ne dorim să oferim predictibilitate legislativă și, totodată, cei care nu respectă normele să fie sancționați corespunzător. Să nu mai lăsăm ca natura să fie o ”groapă de gunoi”, ci locul în care să ne bucurăm de aer curat.”

Sursa: Facebook Virgil Popescu

Distribuie articolul