Deva: primarul Florin Oancea a propus colegilor din PNL și TNL organizarea unor acțiuni de voluntariat pentru adăpostul de animale din Sântuhalm

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva a propus colegilor din PNL și TNL organizarea unor acțiuni de voluntariat care vor schimba condițiile în care viețuiesc cățeii abandonați.

“Nu ne jucăm cu vorbele!

Și nu ne jucăm nici cu sufletele nevinovate care au nevoie de noi!

Spuneam în urmă cu puțin timp că am de gând să adopt și să îngrijesc la distanță 10 câini din adăpostul privat de la Sântuhalm. Iată că “distanța” aceasta nu este, însă, prea mare, întrucât astăzi am vizitat din nou adăpostul, cu primii zece saci cu hrană.

Nu este suficient!

Urmează un alt transport cu hrană, dar și activități de amenajare în adăpostul de la Sântuhalm.

După ce am aflat de la administratorii adăpostului care sunt nevoile reale ale acestuia, am propus colegilor mei din PNL și TNL organizarea unor acțiuni de voluntariat care vor schimba condițiile în care viețuiesc cățeii abandonați.

Voluntarii vor reamenaja boxele, inclusiv cu materiale de construcții, vor face curățenie și vor igieniza adăpostul.

Prima acțiune la Sântuhalm va avea loc sâmbătă, 20 mai, și vă invit și pe voi să vă alăturați acestui demers!

Vă asigur că, prin difuzarea acestui material, nu doresc nicidecum să folosesc un act pur caritabil în beneficiul imaginii publice.

Vreau doar să pot demonstra adevărata și proverbiala putere a exemplului și vă rog încă o dată să mă urmați, cu o contribuție pe măsura posibilităților fiecăruia.

Animalele abandonate fără vină au nevoie de noi pentru șansa la o viață mai bună” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Florin Oancea

Distribuie articolul