Deva: Primarul Florin Oancea a anunțat că CSM Deva a obținut două medalii de aur la Campionatul European de gimnastică aerobică pentru juniori

Ciprian S.
Deva: Primarul Florin Oancea a anunțat că CSM Deva a obținut două medalii de aur la Campionatul European de gimnastică aerobică pentru juniori

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva, a anunțat că sportivii de la CSM Deva au adus acasă două medalii de aur de la Campionatul European de gimnastică aerobică pentru juniori care a avut loc în Antalya, Turcia.

La competiție au participat 214 sportivi din 21 de țări. Printre țările participante s-a numărat și România.

”Din delegația țării noastre, din lotul de juniori, au făcut parte și Bianca Cîmpan și Daniel Anton. Cei doi sportivi care au dublă legitimare, la CSM Deva și la LPS Cetate Deva au avut o evoluție excelentă. Ei și-au adus aportul la câștigarea titlului continental de către România în concursul pe echipe și s-au calificat în două finale.

Cel mai bun rezultat l-a obținut Bianca Cîmpan care a devenit campioană europeană de junioare în proba de Aerobic Dance. O evoluție remarcabilă a avut și Daniel Anton care a terminat pe poziția a patra în proba de perechi mixte. Bianca și Daniel sunt antrenați la Lotul Național de juniori al României de către Cristiana Spînu și Mariana Mezei, iar la nivel de club de Mădălina Susan și Georgeta Cosma.”, a transmis edilul liberal Florin Oancea.

Sursă: Facebook Florin Oancea

Distribuie articolul