Deva: Primarul Florin Oancea a prezentat stadiul lucrărilor de modernizare a locului de joacă din Parcul ”Cetate”

Ciprian S.
modernizare a locului de joacă din Parcul ”Cetate”

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva, a anunțat că au avansat lucrările de modernizare a locului de joacă din Parcul ,,Cetate”.

”Lucrările de reabilitare a locului de joacă din Parcul ,,Cetate” Deva se desfășoară în ritm susținut. Procentul este undeva la peste 60%. S-au finalizat lucrările de terasemente, a fost turnat betonul pentru fundațiile echipamentelor.”, a precizat edilul liberal Florin Oancea.

Constructorul montează deja echipamentele pentru locul de joacă: un complex de joacă modern care oferă o gamă diversificată de activități, un complex de joacă pentru copii cu dizabilități, diferite tipuri de leagăne pentru copii mici și copii mari, inclusiv leagăne pentru copii cu dizabilități, balansoare, figurine pe arc, echipamente muzicale, coșuri de gunoi, bănci stradale.

”Se montează de asemenea și bordurile care împrejmuiesc locul de joacă și cele de la benzile de circulație a noii zone de educație rutieră.

Așa cum vă spuneam, vom avea aici și mașinuțe, semafoare, indicatoare rutiere, treceri de pietoni etc. Zona de educație va putea fi utilizată și de către unitățile de învățământ devene pentru ore de educație rutieră în aer liber.”, a transmis Florin Oancea.

Această investiție este finanțată din bugetul local al municipiului Deva.

Sursă: Facebook Florin Oancea

Distribuie articolul