Dezvoltarea educației în Vrancea: Consiliul Județean a depus un proiect pentru dotarea școlilor speciale și Palatului Copiilor prin PNRR

Proiect depus de Consiliul Județean Vrancea pentru dotarea școlilor speciale și Palatului Copiilor prin PNRR.

Cătălin Toma, Președinte CJ Vrancea: „Dotăm școlile speciale și Palatul Copiilor printr-un proiect cu finanțare PNRR. Administrația județeană a depus spre finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) un proiect prin care ne dorim să investim în educație”.

„Proiectul admis după prima etapă de evaluare se numește Dotarea școlilor speciale din subordinea Consiliului Județean Vrancea, a cabinetelor de asistență psihopedagogică din cadrul CJRAE și a Palatului Copiilor cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale>>”, a precizat liberalul.

Beneficiarii proiectului:

  • Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Elena Doamna”;
  • Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Măicănești;
  • Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Mihălceni;
  • Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vrancea (C.J.R.A.E. Vrancea);
  • Palatul Copiilor Vrancea;

Acesta a spus că „prin proiect vor fi dotate cu echipamente laboratoarele de informatică, precum și sălile de clasă, cabinetele școlare, cabinetele de asistență psihopedagogică, atelierele de practică, vor fi dotate cu echipamente digitale pentru organizarea învățării în mediul virtual, mobilier și materiale didactice”.

„Valoarea totală a proiectului este de 5.744.664 lei, inclusiv TVA”, a transmis Președintele CJ Vrancea.

sursă: Cătălin Toma, Facebook

Leave a Comment